Riskmanagement

Aon adviseert en bemiddelt bij de beheersing van bedrijfsrisico’s. Wij bezorgen u de beste prijs-/kwaliteitverhouding en dragen zorg voor het beheer van alle bedrijfsverzekeringen. Daarnaast ondersteunen wij u beheersmatig bij de uitvoering van uw pensioenregeling, het WGA eigenrisicodragerschap en andere door u, met onze hulp, gekozen oplossingsmodellen.

Geschiedenis


Voorloper Howard Warwick Assurantiën B.V.  is in 2004 opgericht en heeft zich vanaf de start gespecialiseerd op bedrijfsmatige verzekeringen. Zowel het klein- en grootbedrijf als semi-overheid en instellingen vormen onze klantenkring.

Ons concept is gebouwd op het ontzorgen van uw organisatie. Uw verzekeringsportefeuille krijgt van ons de aandacht en aanpak  die nodig is. Wij laten uw portefeuille meebewegen met de ontwikkelingen van uw organisatie op een veilig en vertrouwde manier. Wij werken landelijk en zijn met onze persoonlijke aandacht altijd dichtbij. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en beschikken over de nieuwste kennis van de ontwikkelingen op hun vakgebieden.

Onze specialismen zijn:

  • Onafhankelijke risicobeoordeling van uw organisatie en het verzekeringspakket;
  • Deskundige advisering, bemiddeling en beheer van al uw bedrijfsverzekeringen;
  • Alle vormen van aansprakelijkheidrisico’s;
  • Alle personele verzekeringen;
  • Ontzorgen van uw vaak complexe verzekeringsadministraties.

 

Informatie over Aon:
In deze dienstenwijzer maken wij u bekend met Aon. De organisatie richt zich primair op het adviseren van zakelijke relaties op het gebied van arbeidsvoorwaarden en sociale zekerheid.  Onder de groep vallen drie werkmaatschappijen met elk een eigen aandachtsgebied.
Consulting richt zich op werkgeversadvies op het gebied van besparen en efficiency. Het is de kennisfabriek van de groep en levert naast Adviesrapporten voor beslissers Beslisrapporten.
Riskmanagement adviseert en beheert verzekerings- en andere risicobelangen voor de zakelijke klant.
Claim & Care tenslotte is specialist op het gebied van langdurige verzuim en arbeidsongeschiktheid vraagstukken.  Gezamenlijk brengen de groepsmaatschappijen het beste naar voren voor opdrachtgevers. Veiligheid, kostenbesparingen, beslisdocumenten en gericht en stabiel toekomstperspectief op het gebied van collectieve arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid en riskmanagement.

Downloads


Registratie AFM:
Aon Nederland C.V. is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12009529. Aon Nederland C.V. is statutair gevestigd in Rotterdam en bij de KvK geregistreerd onder nummer 24061634.


Aard van de bij de AFM geregistreerde ondernemingen:
De Aon bedrijven welke bij de AFM zijn geregistreerd hebben vergunning om te adviseren en te bemiddelen in:
+Pensioenen
+Levensverzekeringen
+Inkomensverzekeringen
+Schadeverzekeringen


Klachten:

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. U kunt uw klacht sturen naar:

Aon
Afdeling Compliance
Postbus 30840, 3503 AT Utrecht
compliancebenelux@aon.nl

Wij zullen uw klacht zorgvuldig behandelen. Als u vindt dat uw klacht vervolgens niet naar behoren is afgehandeld, kunt u uw klacht binnen drie maanden voorleggen aan onderstaande onafhankelijke instanties.

Bent u consument en gaat uw klacht over een financieel product of financiële dienst, bijvoorbeeld een verzekering:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257, 2509 AG Den Haag
T 0900 355 22 48 | info@kifid.nl | kifid.nl


Medewerkers:
Wij zijn een groeiende organisatie en constant op zoek naar talenten op het gebied van Collectieve arbeidsvoorwaarden, Sociale zekerheid en Riskmanagement.