Updatemeeting: pensioenactualiteiten

Op donderdag 12 juni hebben wij een middagbijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze middag hebben wij een aantal vertrouwde relaties meegenomen in de meest actuele ontwikkelingen rondom pensioen en de gevolgen van de fiscale kaders die vanaf 1 januari 2015 gaan gelden.

De bijeenkomst werd afgetrapt door Menzo de Muinck Keizer. Hij ging in op de laatste trends en verwachtingen op het gebied van HR. Vervolgens namen Bart de Witte en Maurice van Dooren de genodigden mee in de aanloop naar de huidige pensioenontwikkelingen en de meest recente afspraken hierover.
Toen het stof over de aankomende wijzigingen was opgetrokken benadrukte Joost van den Wildenberg de mogelijkheden  van HR Financials Group, w.o. scans op de  toekomstbestendigheid  van het HR- , arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid  – en pensioenbeleid. De dag werd informeel afgesloten met een drankje op het terras van Hotel Princeville.
Mocht u meer willen weten over de pensioenwijzigingen die vanaf 1 januari 2015 gaan gelden, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 076 – 720 01 53 of via info@hrfinancials.nl